Lid worden?

Als je van zingen houdt en op zoek bent naar een plek waar je heerlijk jezelf kunt zijn, kom dan eens naar een van onze repetitieavonden. We zijn een koor dat niet alleen samen zingt, maar ook samen voor de gezelligheid gaat. Ervaring met zingen is natuurlijk mooi meegenomen, maar niet vereist, dus aarzel niet! Je wordt snel wegwijs gemaakt in ons repertoire. Houdt er wel rekening mee dat je voldoende tijd en inzet hebt om de teksten en muziek in te studeren.

Als aspirant-lid mag je de eerste drie repetities vrijblijvend meezingen en kijken hoe het je bevalt. Besluit je dan om lid te worden, dan volgt een stemtest om te kijken in welke stemgroep je gaat meezingen: 1e tenor, 2e tenor, bariton of bas. Voor al dit zangplezier betaal je € 30,= contributie per maand.

Houders van een ooievaarspas krijgen 50% korting op de contributie.

Heb je belangstelling, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan contact met je op! Bij Contact zie je waar en wanneer we repeteren.

 

Afbeelding met dirigent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Login formulier

Toegang tot het Ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.