concert op zaterdag 2 februari: Love is in the Air

 

LiitA

 

 

 

Liefde, pril en oud, beantwoord en onbeantwoord, teder en wild, kort en eeuwig, stiekem en publiek. Iedereen herkent zich wel in één, meerdere of zelfs alle vormen van de liefde.

Het Haags Homomannenkoor Vox Rosa presenteert de verschillende liefdes variaties in een muzikale ménage à trois met het Ierse koor Homonics (uit Dublin) en het Herendubbelkwartet Mannenkoorts. Tussen de bedrijven door neemt Coba Lichtekooi der Zangkunst u mee in het wel en wee van dit Ierse en de twee Haagse koren.

Kent u onze gasten nog niet? Leer ze dan alvast kennen door op de plaatjes hieronder te klikken. U komt dan op hun facebook pagina's. 

 

mannenkoorts

blackheart

coba

blackheart

homonics

 

Laat 2019 liefdevol verlopen en doe inspiratie op bij ons concert!
Het concert wordt op zaterdag 2 februari 2019 gegeven en begint om 20:15h

U kunt van ons concert genieten in het theater "De Nieuwe Regentes", Weimarstraat 63 te Den Haag. Op de website van "De Nieuwe Regentes" vindt u onder contact een routebeschrijving. En als u toch op de website bent, dan kunt u daar gelijk de tickets bestellen.

Om tickets te kopen, heeft u bij De Nieuwe Regentes een account nodig. Tijdens het bestellen kunt u nog een account aanmaken (via Registreer"). De prijs van de tickets via de website is € 12,50. Koopt u uw ticket liever aan de kassa, dan is dat natuurlijk mogelijk. U betaalt aan de kassa € 14,50 voor een ticket.
Heeft u een Ooievaarspas dan krijgt u 50% korting op de toegangsprijs. Neem wel uw Ooievaarspas mee naar het concert! 

Wij gaan nog even door met repeteren en hopen u op zaterdag 2 februari te kunnen verwelkomen in het theater "De Nieuwe Regentes" bij ons concert "Love is in the Air".

from Vox with Red Love Transparent PNG Clip Art Image

Login formulier

Toegang tot het Ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.